F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

F1 - Επίσημο, χωρίς Grid Girls από φέτος η Formula 1

Το είπε και το έκανε η Liberty Media δίνοντας τέλος σε μια εποχή που ήθελε τα Grid Girls να στολίζουν με την παρουσία τους τις πίστες αγώνων Φόρμουλα ένα.

f1 hellenic fan club -  Επίσημο, χωρίς Grid Girls από φέτος η Formula 1

Από φέτος λοιπόν η παράδοση των grid girls αποτελεί παρελθόν στο βωμό εκσυγχρονισμού του αθλήματος της F1, καθώς θεωρείται ξεπερασμένος, όπως ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους . Τα κορίτσια θα λείπουν καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από όλες τις κατηγορίες-αγώνες που λαμβάνουν χώρα δηλαδή και για τη Formula 2  και το Gp3.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των φίλων του αθλήματος οι νέοι ιδιοκτήτες έκαναν το βήμα καθώς ο χρόνος στο grid πριν κάθε αγώνα είναι γιορτή όπου οι επισκέπτες και διάφοροι καλλιτέχνες μπορούν να προσθέσουν στην αίγλη και στο θέαμα του Grand Prix, επιτρέποντας στους promoters και συνεργάτες να παρουσιάσουν τις χώρες και τα προϊόντα τους. 

Ο Sean Bratches, Διευθύνων Σύμβουλος Εμπορικής Διοίκησης στη Formula 1, δήλωσε: "Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους εξετάσαμε ορισμένους τομείς που χρειαζόμαστε αλλαγές, ώστε να ανταποκρίνονται περισσότερο στο όραμά μας για αυτό το εξαιρετικό άθλημα".

"Ενώ η πρακτική της χρήσης των κοριτσιών αποτελούσε βασικό στοιχείο της Formula 1 στα Grand Prix για δεκαετίες, πιστεύουμε ότι δεν συμβαδίζει με τις αξίες του Brand μας και είναι σε αντίθεση με τα σημερινά μοντέρνα κοινωνικά πρότυπα και τους οπαδούς της F1, παλιούς και νέους, σε όλο τον κόσμο."





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 01-02-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More