F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

F1 - Στην «κατάψυξη» ο Paddy Lowe

Η Mercedes επιβεβαίωσε τις φήμες για την αποχώρηση του Paddy Lowe, ο οποίος τέθηκε σε αναγκαστική άδεια από την Γερμανική ομάδα.

f1 hellenic fan club -  Στην «κατάψυξη» ο Paddy Lowe

Σε αναγκαστική άδεια έθεσε η Mercedes τον πρώην τεχνικό διευθυντή της, Paddy Lowe, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία. Ο Βρετανός αποτελεί πλέον παρελθόν για τους πρωταθλητές οι οποίοι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Lowe έπαιξε σημαντικό ρόλο τα τρία τελευταία χρόνια στην εξέλιξη της Mercedes και συνέβαλε πολύ στην κατάκτηση των τίτλων. Επικρατέστερος για την θέση είναι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ferrari James Allison.

Το αφεντικό της Mercedes - Toto Wolf, είναι πεπεισμένος ότι το υπόβαθρο της ομάδας είναι πολύ ισχυρό και θα αντεπεξέλθει μετά την αποχώρηση του Lowe.

" Ο Lowe έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια και τον ευχαριστούμε πολύ για την συμβολή του σε αυτό το σημαντικό μας κεφάλαιο στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού".

Ο Lowe με τη σειρά του δήλωσε "είχα τρεισήμισι φανταστικά και με μεγάλη επιτυχία χρόνια με την ομάδα της Mercedes δουλεύοντας με φοβερούς ανθρώπους. Τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλος καθώς και εγώ κοιτάω μπροστά για την επόμενη πρόκληση στην Φόρμουλα ένα".








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 10-01-2017 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More