F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

F1 - Αλλαγή φρουράς - παρελθόν ο Ecclestone

Αποχώρησε από τη θέση του ο Bernie Ecclestone μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Formula 1 από την Liberty Media. Μεγάλη επιστροφή του Ross Brawn σε σημαντικό διοικητικό ρόλο.

f1 hellenic fan club - Αλλαγή φρουράς - παρελθόν ο Ecclestone

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της F1 από την Liberty και αυτό επιφέρει και την απομάκρυνση του αφεντικού της Formula 1, Bernie Ecclestone, όπως ανακοινώθηκε από τους νέους ιδιοκτήτες.

Η FIA επικύρωσε την εξαγορά την προηγούμενη εβδομάδα και οι αλλαγές στο τιμόνι της νέας F1 είναι πλέον γεγονός. Το νέο «αφεντικό» είναι ο Chase Carey. Ο 62χρονος Αμερικανός θα έχει διπλό ρόλο, αυτόν του προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλου. 

Ο απερχόμενος Bernie, ο οποίος ήταν για 50 χρόνια στο τιμόνι της F1 φτάνοντάς την στην κορυφή, θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας καθώς η πείρα του κρίνεται απαραίτητη.

Μεγάλη επιστροφή στα δρώμενα, αυτή του Ross Brawn. Ο πολυπρωταθλητής στην F1 ως αρχιμηχανικός σε πολλές ομάδες αλλά και ο ιδιοκτήτης, (Brawn GP, πρωταθλήτρια το 2009) θα αναλάβει τη θέση του Διευθύνων Σύμβουλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Την θέση του Διευθύνων Σύμβουλου Διαφημιστικού Τμήματος θα αναλάβει ο Sean
Bratches, πρώην στέλεχος του ESPN ειδικός σε video-on-demand, τηλεόραση υψηλής ανάλυσης και συνδρομητικών υπηρεσιών όπως pay-per-view.






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 24-01-2017 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More