F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

F1 - Brawn : Κλειδί για το μέλλον, οι πιο απλοί κανονισμοί

Ο Ross Brawn πιστεύει πως το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον στην Formula 1 είναι η απλούστευση των κανονισμών που ισχύουν σήμερα, αυτό θα βοηθήσει πολύ τις ομάδες να εξελιχθούν.

f1 hellenic fan club - Brawn : Κλειδί για καλύτερο μέλλον, οι πιο απλοί κανονισμοί

Ο Brawn από την προηγούμενη Δευτέρα είναι επίσημα  στη θέση του Διευθύνων Σύμβουλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στη νέα πλέον Διοίκηση της F1, επίσης είχε συμβουλευτική θέση στη μεταβατική περίοδο, μέχρι να ολοκληρωθεί δηλαδή η εξαγορά από την Liberty.

" Ο τομέας μου είναι το αγωνιστικό κομμάτι" δήλωσε ο Brwan στο BBC, "σκοπός μου να αναπτύξω μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους  στην F1, δηλ. τις ομάδες, την Ομοσπονδία - FIA και ούτω καθεξής, είναι να έχουμε εικόνα για το πως θέλουμε την F1 στο μέλλον".

"Νιώθω και γνωρίζω από την εμπειρία η F1 τείνει να είναι αντιδραστική. Έχει ένα πρόβλημα, αντιδρά και προσπαθεί να βρει μια λύση, αλλά πολύ σπάνια βλέπει μπροστά στα τρία έως πέντε χρόνια και θέλει να αποφασίσει που θέλει να είναι".

"Ξέρουμε τι θέλουν οι φίλαθλοι του σπορ. Θέλουν διασκέδαση,θέλουν κλειστούς αγώνες, θέλουν να είναι σε θέση να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Και νομίζω ότι όλοι συμφωνούν σε αυτό. Πρέπει να βρούμε το δρόμο με όλες άλλες ομάδες και όλα τα άλλα άτομα που εμπλέκονται, για να επιτευχθεί αυτό".

Brawn αναγνώρισε ότι οι κανόνες και οι αγώνες τώρα, είναι πολύ περίπλοκοι.

"Νομίζω ότι η απλότητα πρέπει να αποτελέσει βασικό στόχο για το μέλλον", πρόσθεσε. "Έχω παρακολουθήσει F1 τα τελευταία χρόνια ως θεατής και υπάρχουν φορές που ακόμα και εγώ δεν είμαι σίγουρος για το τι έχει συμβαίνει στον αγώνα" . 

"Θέλουμε, ο αγώνας να είναι όσο πιο θεαματικός γίνεται, ώστε, όταν έρχεται κανείς να δει έναν αγώνα, να διασκεδάζει από την αρχή ως το τέλος". 







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 25-01-2017 | F1 Hellenic Fan Club 



 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More