F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

F1 - Υπό εξέταση ο Vettel από την FIA

Μυρίζει «καμπάνα» καθώς η FIA εξετάζει τα λεγόμενα της ενδοεπικοινωνίας του Vettel από το Gp του Μεξικό, εναντίον του αλυτάρχη Charlie Whiting.

f1 hellenic fan club - Υπό εξέταση ο Vettel από τη FIA

Ο πιλότος της Ferrari στο συμβάν που είχε με τον Ricciardo στο Gp του Μεξικό βγήκε εκτός εαυτού και στόλισε με πολλά «Γαλλικά» τον πιλότο της Red Bull στην ενδοεπικοινωνία με τους μηχανικούς του. Στην αναφορά δε του ονόματος του αλυτάρχη του αγώνα, Charlie Whiting, το ξέσπασμά του ήταν άνευ προηγουμένου λέγοντας, "να πάει να γα**** ο Charlie, έτσι να του πείτε".

Ο Γερμανός αμέσως μετά το πέσιμο της καρό σημαίας του gp στο Μεξικό, έτρεξε στον Charlie Whiting να δικαιολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη για αυτά που είπε. "Ήμουν εκτός εαυτού και θέλω να το κατανοήσετε αυτό".

Ο πρόεδρος της FIA - Jean Todt δήλωσε στην Daily Mail, "έχουμε βάλει ανθρώπους να συλλέξουν όλλα τα στοιχεία για το συμβάν. Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, θα τα εξετάσουμε και μετά θα δούμε πως θα πράξουμε".

Πάντως υπάρχει μεγάλη πίεση για να τιμωρηθεί ο Vettel. Το πρώην «αφεντικό» του στην Red Bull, ο Christian Horner, δήλωσε : "Σε όλα τα αθλήματα όταν ανεβαίνει το θερμόμετρο πολλά γίνονται, αυτό όμως που δεν επιτρέπεται είναι να τα βάζεις με τους διαιτητές. Θα ξαφνιαστώ εάν τελικά ο Vettel δεν τιμωρηθεί".





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 01-11-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More