F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

F1 - Alonso : «Την επόμενη φορά θα χτυπήσω τον Vettel»

Ο Fernando Alonso δήλωσε ότι θα έχει επαφή την επόμενη φορά με τον Sebastian Vettel, αν ο πιλότος της Ferrari ξανακάνει την κίνηση που έκανε εναντίον του στο Gp της Βραζιλίας.


Ο Sebastian Vettel στον 42ο γύρο του αγώνα στο Interlagos, προσπέρασε τον Alonso στην έξοδο της Juncao ωθώντας τον Ισπανό εκτός πίστας. Ο Alonso έκανε παράπονα αμέσως team radio όμως οι αγωνοδίκες δεν θεώρησαν ότι χρειαζόταν περαιτέρω εξέταση του συμβάντος.

Ο Alonso μετά τον αγώνα τοποθετήθηκε με καυστικό τρόπο λέγοντας "δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάτι εναντίον του Vettel, καθώς αυτοί (οι αγωνοδίκες) δεν έχουν πει τίποτα μέχρι στιγμής. Υπήρχε χώρος με άσφαλτο εκτός πίστας και τον χρησιμοποίησα, αν όμως ήταν τοίχος σίγουρα θα είχα πέσει πάνω του ή πάνω σε αυτόν, κάτι που θα κάνω αν ξανακάνει αυτή την κίνηση εναντίον μου. Θα τον χτυπήσω και θα χάσει πολύ περισσότερα από μένα".

Ο Ισπανός πιλότος της McLaren τερμάτισε στην 10η θέση και πιστεύει ότι το μονοθέσιό του ήταν ικανό για κάτι πολύ καλύτερο λόγω και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην πίστα.






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 14-11-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More