F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

F1 - Horner : Μόνος του θα το "χάσει" ο Rosberg

Το αφεντικό της Red Bull, ο Christian Horner, λέει ότι το πρωτάθλημα οδηγών της Formula1 είναι μόνο στο χέρι του Rosberg αν θα το πάρει ή θα το χάσει με τρεις αγώνες να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

f1 hellenic fan club - Horner : Μόνος του θα το "χάσει" ο Rosberg

Παρά την ήττα του από τον ομόσταυλό του Hamilton στο Gp Αμερικής στο Τέξας, ο Rosberg διατηρεί διαφορά 26 βαθμών από τον Βρετανό στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού στέμματος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γερμανός πιλότος της Mercedes είναι αρκετό στους επόμενους τρεις αγώνες που είναι και οι τελευταίοι για φέτος, να τερματίζει 2ος για να κερδίσει τον τίτλο.

Στον αγώνα που έρχεται το Gp του Μεξικό, μπορεί να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής αν κερδίσει τον αγώνα και ο Hamilton δεν τερματίσει πάνω από τη 10η θέση.

Για τον Christian Horner που ο πιλότος της ομάδας του Raniel Ricciardo είναι 3ος στη βαθμολογία, τα πράγματα στην κορυφή είναι εντελώς ξεκάθαρα.

"Εξαρτάται από τον Rosberg αν θα χάσει ή όχι" είπε, "αν τερματίσει 2ος και στους τρεις αγώνες, ο Lewis δεν μπορεί να κάνει κάτι, όλα όμως είναι πιθανά"

"Μία εγκατάλειψη, κάποιο πρόβλημα σε συνδυασμό νίκης του Hamilton τότε η διαφορά μηδενίζεται στον ένα βαθμό να χωρίζει τους δύο πιλότους".

Ο Horner πιστεύει πως η προσέγγιση των τριών αγώνων που απομένουν από τον Hamilton είναι πιο εύκολη για αυτόν, καθώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να νικήσει και στους τρεις.

"Για τον Lewis τα πράγματα είναι απλά, όπως στον τελικό κυπέλλου Αγγλίας. Είναι μονόδρομος, πρέπει να νικήσει και στους τρεις αγώνες. Το τι θα γίνει με το άλλο μονοθέσιο, δεν μπορεί να το ελέγξει".








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 26-10-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More