F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

F1 - Έξαλλος ο Lauda με τον Verstappen

Άστραψε και βρόντηξε με τον Verstappen ο Niki Lauda χαρακτηρίζοντας ηλιθιότητα τις ενέργειες του «μικρού» της Red Bull σε Rosberg και Vettel στο Gp του Μεξικό.

f1 hellenic fan club - Έξαλλος ο Lauda με τον Verstappen

Ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της Mercedes ο Niki Lauda, έκανε πολύ σκληρή κριτική για την επαφή του Max Verstappen με τον Nico Rosberg στην πρώτη στροφή της πίστας κατά την εκκίνηση του αγώνα και με την στάση του στο τέλος του αγώνα στο συμβάν με τον Vettel.

Ο Verstappen είχε επαφή με τον Rosberg στην στροφή 1 της πίστας αναγκάζοντας το διεκδικητή του τίτλου να βγεί εκτός πίστας. "Είναι απαράδεκτο" είπε ο Lauda, με τον Rosberg να αγωνίζεται για την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στην Formula 1.

"Ο Nico ήταν καθαρά μπροστά από τον Verstappen ο οποίος τον έβγαλε εκτός πίστας. Θα μπορούσε να κοστίσει στο Nico το πρωτάθλημα και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Είναι σφάλμα του Verstappen. Οδηγεί πολύ επιθετικά. Κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει".

Για την ποινή που πήρε ο Verstappen, όταν "έκοψε" δρόμο στη στροφή 1 στην περίπτωση με τον Vettel και δεν παραχώρησε την θέση του ως όφειλε, ο Lauda είπε, "σωστά τιμωρήθηκε, ήταν και πάλι λάθος του. Κάποιος που επαναλαμβάνει το ίδιο αδίκημα πρέπει να τιμωρείται. Κάποιος πρέπει να του μιλήσει. Νομίζει ότι τα κάνει όλα σωστά, δεν είναι όμως έτσι, πρέπει να ηρεμήσει. Η οργή των υπόλοιπων πιλότων όλο και μεγαλώνει".







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 31-10-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More