F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

F1 - Βαρκελώνη τέστ - Κατέρρευσε η εμπρός αεροτομή της Haas

Η Haas στέλνει μια καινούρια και πιο ενισχυμένη εμπρός αεροτομή για το μονοθεσιό της στην Formula 1, μετά την αστοχία που είχε η αεροτομή το στα δοκιμαστικά το πρωί στη Βαρκελώνη.

f1 hellenic fan club - Βαρκελώνη τέστ - Κατέρρευσε η εμπρός αεροτομή της Haas

Στα πρώτα επίσημα χειμερινά της χρονιάς οι πρώτες εντυπώσεις για το μονοθέσιο της της Haas ήταν θετικές μέχρι που κατέρρευσε η εμπρός αεροτομή του μονοθεσίου της όταν ο Romain Grosjean οδηγούσε στην μεγάλη ευθεία εκκίνησης τερματισμού.

Οι δύο καλόνες στήριξης της αεροτομής έσπασαν από το αεροδυναμικό φορτίο που δέχτηκαν χωρίς να ξέρουν όμως οι μηχανικοί στην Hass γιατί συνέβη αυτό.

f1 hellenic fan club - Βαρκελώνη τέστ - Κατέρρευσε η εμπρός αεροτομή της Haas

Η ομάδα αντικατέστησε την σπασμένη αεροτομή για την απογευματινή περίοδο και όπως ανακοινώθηκε παρήγγειλαν μια νέα πιο ενισχυμένη στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Banbury πίσω στις ΗΠΑ.

"Αξιολογούμε το δεδομένα μας και το τι έφταιξε για αυτό που συνέβη. Θα το φτιάξουμε και θα το παρακολουθούμε για το απόγευμα. Ξέρουμε που πρέπει να την ενισχύσουμε και θα το έχουμε έτοιμο αύριο ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να τρέχουμε" δήλωσε ο διευθυντής της ομάδας Gunther Steiner.












Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 22-02-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More