F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

F1 : Το sms από Schumacher

Λύγισε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, με το μήνυμα που "έλαβε" από τον Schumacher.

f1  hellenic fan club - arrivabene sms απο Shumacher 2015

Μετά το τέλος του gp στη Μαλαισία και την μεγάλη πρώτη νίκη του Vettel με την Ferrari, ο αγωνιστικός διευθυντής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν διάβασε το sms που έλαβε στο κινητό του με τα συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα του αγώνα. Το μήνυμα ήταν από την μάνατζερ του επτά φορές παγκόσμιου Πρωταθλητή στην Formula 1,  Michael Schumacher και όλης της οικογένειας Schumacher.

Ο Arrivebene στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Ferrari την εποχή της δόξας του Schumi μέσω της Marlboro και είχαν στενές σχέσεις με τον πρωταθλητή. Όταν είδε τον Vettel να τερματίζει πρώτος τον κατέβαλαν συναισθήματα συγκίνησης. "Προσπαθούσα συνέχεια να κρατηθώ ήρεμος" είπε ο Ιταλός, "ένα μήνυμα όμως με έκανε να ξεσπάσω και να κλάψω".

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας παραδέχτηκε ότι βλέπει ομοιότητες ανάμεσα στους δύο πρωταθλητές "όταν το συνειδητοποίησα για πρώτη φορά, συγκινήθηκα" δήλωσε.

"Και οι δύο έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Ο τρόπος όμως που δουλεύει ο Vettel πάνω σε κάθε λεπτομέρεια, το πόσο εμπνέει τους συνεργάτες του και πως δίνει κίνητρο σε όλους μέσα από εποικοδομητική κριτική, θυμίζει τον Schumacher".




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 4-04-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More