F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

F1 : Αντεπίθεση της Mercedes με αναβαθμίσεις στην Κίνα

Με πρώιμες αναβαθμίσεις θα απαντήσει στο Κινέζικο Gp η Mercedes στην απειλή που δέχεται από την Ferrari στο φετινό πρωτάθλημα Formula 1.

f1 hellenic fan club - Αντεπίθεση της Mercedes με αναβαθμίσεις στην Κίνα 2015

Η Mercedes τρέχει πιο γρήγορα το πρόγραμμα εξέλιξης του 2015 στη Formula 1 και θα φέρει πιο νωρίς κάποιες από τις αναβαθμίσεις που είχε προγραμματίσει για τη φετινή σεζόν και αυτό για να αντιμετωπίσει την άμεση απειλή από την Ferrari. 

Οι Hamilton και Rosberg έκαναν το 1-2 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στη Αυστραλία, όμως νικήθηκαν κατά κράτος από τη Ferrari του Sebastian Vettel στο δεύτερο αγώνα το Gp Μαλαισίας. Το αποτέλεσμα ήρθε μετά την φετινή αναδιοργάνωση της Ferrari η οποία απέδωσε καρπούς.

Ερωτηθείς ο Wolff αν στην Mercedes ήταν προετοιμασμένοι για την επάνοδο της Ferrari, απάντησε ότι αισθάνεται σίγουρος για την ομάδα του αλλά παραδέχθηκε ότι είναι ανάγκη να αντιδράσει.

"Έχουμε ότι χρειαζόμαστε και αισθανόμαστε σίγουροι. Παραμένουμε ψύχραιμοι, θα βάλουμε τα σωστά πράγματα στο μονοθέσιο, και θα βάλουμε και κάποια πράγματα πιο πριν από ότι είχαμε προγραμματίσει". 




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 8-04-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More