F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

F1 : Με συν 30 ίππους στην Βαρκελώνη

Αναβαθμισμένη θα είναι η Ferrari στο Gp Formula 1 της Βαρκελώνης. Πολλά δημοσιεύματα θέλουν την SF15T με 30 ίππους περισσότερους πιο νωρίς στον αγώνα της Ισπανίας αντί του Καναδά.

f1 hellenic fan club - ferrari Με συν 30 ίππους στην Βαρκελώνη 2015

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για την Ιταλική ομάδα ότι θα φέρει μια αναβάθμιση του κινητήρα για το Gp του Καναδά. Η Γερμανική Bild όμως αναφέρει ότι η Scuderia είναι πιθανό να έρθει στη Βαρκελώνη με περίπου 20-30 ίππους παραπάνω, δηλαδή να επισπεύσει το πρόγραμμά της κατά 3 εβδομάδες και ίσως στο Μονακό που οι απαιτήσεις είναι λιγότερες να χρησιμοποιήσουν τον προηγούμενο κινητήρα μιας και θα έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τρείς.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το μονοθέσιο της Ferrari θα έχει σχεδόν την ίδια ιπποδύναμη με τις Mercedes οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν ανησυχούν για την πρόοδο των "κόκκινων" και ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν το πρόγραμμά τους.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο Μαρανέλο για την σπουδαία δουλειά" είπε το αφεντικό της Ferrari, Maurizio Arrivabene, "δεν ξέρω να θα περάσουμε τις Mercedes, αλλά σίγουρα μου αρέσει η ιδέα το να τους ασκήσουμε πίεση".

Ενδιαφέρον αποτελεί το αν και η Sauber θα καρπωθεί αυτή την αναβάθμιση, σαν πελάτης της Ferrari, κάτι που θα ανεβάσει την απόδοσή της και τον ανταγωνισμό. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε τον Felipe Nasr με 30 ίππους παραπάνω στην πίστα.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 26-04-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More