F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

F1 : Πιστός στη McLaren - δε μετανιώνει

Αμετανόητος ο Fernando Alonso για την επιλογή του να φύγει από τη Ferrari για τη McLaren. Αν οι κόκκινοι κερδίσουν το πρωτάθλημα φέτος ίσως αναθεωρήσω, είπε.

f1 hellenic fan club - Πιστός ο Αλονσο στη McLaren - δε μετανιώνει

Ο Ισπανός πιλότος της MacLaren δεν φαίνεται να πτοείται από την δυναμική επιστροφή της Ferrari φέτος και τη νίκη του Vettel στη Μαλαισία, ενώ αυτός δεν είναι πλέον μαζί τους. Ήταν 5 χρόνια στη Scuderia και ήταν 3 φορές δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1. Δεν επιθυμούσε πια να είναι 2ος και για αυτό έφυγε, όμως είπε ότι ίσως και να μετανιώσει εάν στο τέλος της χρονιάς η Ferrari στεφθεί πρωταθλήτρια.

"Αυτή είναι μια ερώτηση που περίμενα. Η Ferrari κέρδισε τον αγώνα και εμείς είμαστε εκτός στο Q3, είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτή η ερώτηση. Στα 5 χρόνια μου στη Ferrari ήμουν τρεις φορές στη 2η θέση στο πρωτάθλημα και δεν ήθελα και για 4η φορά. Αν νικήσουν φέτος ίσως αλλάξω γνώμη. Αν έρθουν δεύτεροι τρίτοι ή ότι άλλο θα είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου. Θυμάμαι είχαμε καλά ξεκινήματα όπως το 2013 κερδίσαμε εδώ (Κίνα) αλλά αυτό που μετράει είναι να κερδίζεις τον Νοέμβριο και τότε δεν κερδίσαμε ποτέ. Θέλω να νικάω το Νοέμβριο" δήλωσε ο Ισπανός.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 10-04-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More