F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

F1 - Alonso : Πρόβλημα με το μονοθέσιο

Πρόβλημα στο μονοθέσιο της McLaren παραδέχτηκε ο Fernando Alonso ως αιτία του ατυχήματός του. Δεν ξύπνησα στο 1995, φυσικό να υπάρχει κάποιο κενό, δήλωσε ο πιλότος της Formula 1.

f1 hellenic fan club - alonso προβλημα - κλειδωσε το τιμονι δεξια

Ο Alonso πέρασε τα ιατρικά τεστ της FIA, κρίθηκε ικανός και θα αγωνιστεί κανονικά στο Gp της Μαλαισίας με τα χρώματα της McLaren. Η συμμετοχή αυτή του Ισπανού θα είναι και η πρώτη του με την νέα συνεργασία της McLaren-Honda.

"Υπήρξε πρόβλημα με το αυτοκίνητο, στη στροφή 3 κλείδωσε το τιμόνι στα δεξιά και έπεσα στον τοίχο" δήλωσε ο Αλόνσο. "Ούτε τυφώνας δεν μπορεί να κουνήσει το μονοθέσιο με αυτές τις ταχύτητες. Είναι σίγουρο ότι υπήρξε πρόβλημα στο αυτοκίνητο όμως δεν έχουμε πολλά στοιχεία από αυτή την περιοχή διότι δεν υπάρχουν πολλοί αισθητήρες".

"Δεν ξύπνησα ούτε στο 1995 και ούτε μιλούσα Ιταλικά. Θυμάμαι τα πάντα μέχρι που έχασα τις αισθήσεις μου στο ασθενοφόρο ή στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένα μικρό κενό λόγο των φαρμάκων που χορηγούνται από τους γιατρούς για την μεταφορά με το ελικόπτερο".




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 26-03-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More