F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

F1 : Ακυρώθηκε το Γερμανικό Gp

Ακυρώνεται το Γερμανικό Gp Formula 1. Καμία από τις δύο Γερμανικές πίστες δεν αναλαμβάνουν την διεξαγωγή του αγώνα για φέτος. Πεθαμένο χαρακτήρισε το φετινό grand prix ο Έκλεστοουν.

f1 hellenic fan club - ακύρωση του Γερμανικου Gp 2015

Το Γερμανικό Gp, με την Mercedes πρωταθλήτρια σε οδηγούς και κατασκευαστές και με δύο Γερμανούς πιλότους να πρωταγωνιστούν είναι σημαντικό κεφάλαιο για τη χώρα, διεξάγεται εναλλάξ από τις πίστες του Χοκενχάιμ και Νίρμπουργκρινγκ. Φέτος ο αγώνας ήταν ορισμένος για τις 19 Ιουλίου στη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ που ήταν και η σειρά τους. Η νέα διοίκηση όμως μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις δεν τα βρήκε με τον Έκλεστοουν και έτσι αυτός έφτασε να ζητά λύση από την πίστα του Χοκενχάιμ για να γίνει ο φετινός αγώνας. 

Ο υπεύθυνος του Χοκενχάιμ, Georg Seiler, δήλωσε πως δεν θα γίνει αγώνας καθώς δεν μπορούν να περιμένουν άλλο καθώς πλέον δεν μπορούν να διαθέσουν τα εισιτήρια ούτε προλαβαίνουν να διοργανώσουν τον αγώνα.

Αφού το Νίρμπουργκρινγκ για οικονομικούς λόγους δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα και το Χοκενχάιμ δεν μπορεί τη σειρά του να αναλάβει, δεν θα έχουμε Γερμανικό Gp Formula 1 φέτος και το καλεντάρι να έχει κενό με, τους αγώνες να μειώνονται από 20 στους 19.



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 20-03-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More