F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

F1 : Της "Κορέας" γίνεται στη Red Bull

Η κόντρα καλά κρατάει μεταξύ Vettel και Webber και απ' ότι φαίνεται περισσότερη ηρεμία επικρατεί στην Κορέα παρά στην ομάδα της Red Bull τις τελευταίες εβδομάδες μετά το συμβάν με τους δύο πιλότους της στο gp Formula 1 στη Μαλαισία.


f1 hellenic fan club - vettel webber κοντρα red bull kontraΛάδι στη φωτιά ρίχνουν οι δηλώσεις του Sebastien Vettel που όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε το ίδιο σε παρόμοια περίπτωση απάντησε "δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δώσω μια απάντηση τώρα, εξαρτάται από τη στιγμή, αλλά μάλλον θα έκανα το ίδιο".

Την κίνησή του αυτή, την χαρακτήρισε ως "εκδίκηση" καθώς του το χρωστούσε από την περσινή σεζόν επειδή δεν είχε λάβει τη πρέπουσα αγωνιστική βοήθεια από τον Webber στον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία όπου και κρίθηκε ο τίτλος. 
"Σέβομαι τον Mark σαν οδηγό αλλά σε παραπάνω από μία φορές στο παρελθόν που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα δεν το έκανε. Έχω λάβει μεγάλη υποστήριξη από την πλευρά της ομάδας μου αλλά ποτέ από τη πλευρά του".

Από την άλλη πλευρά ο Αυστραλός πιλότος παραδέχτηκε την ένταση που υπάρχει και εμφανώς ενοχλημένος από την κατάσταση αρκέστηκε σε δηλώσεις που τον δείχνουν να κρατά απόσταση από κάποια συμφιλίωση και με τον Vettel και με την ομάδα. "Είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα και για άλλους να έρθουμε εδώ. Δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον ούτε η τελευταία θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον αυτό που έγινε μπορεί να ξαναγίνει και αυτό το 3ήμερο ή και όχι. Εμείς στοχεύουμε στη δική μας καλή απόδοση".

 Σύμφωνα με τον Χέλμουτ Μάρκο, σύμβουλου του αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας , δεν θα εφαρμοστούν πλέον team orders και οι δύο πιλότοι θα είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 11-04-2013 | F1 Hellenic Fan Club  

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More