F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

F1 : Gp Κίνας - Λευκή πετσέτα από Reb Bull

Η υπεροχή των Ferrari και Mercedes ανάγκασε τη Red Bull να αλλάξει στρατηγική για να τους αντιμετωπίσει στον αυριανό αγώνα και όχι στη διεκδίκηση της pole με κύριο όπλο την επιλογή ελαστικών και συγκεκριμένα τη μέση γόμα της Pirelli.


Μετά τις κατατακτήριες ο Vettel ενοχλημένος από την απόδοσή του και 9η θέση που πήρε είπε μεταξύ άλλων : " Υπήρξαν πολύ γρήγορα μονοθέσια στην πίστα, ιδιαίτερα των Ferrari και Mercedes. Ιδικά της Ferrari στο Q2 να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί με τη μαλακή γόμα. Έτσι έπρεπε να αλλάξουμε στρατηγική, αν κάναμε τη σωστή επιλογή θα το δούμε αύριο στον αγώνα."

Με τον Webber να έχει αποκλειστεί από το Q3 επειδή έμεινε από καύσιμα και την μετέπειτα ποινή  που του επιβλήθηκε, να εκκινήσει από την τελευταία θέση του γκρίντ, ( η ομάδα της Red Bull υποστήριξε ότι ευθυνόταν η αντλία καυσίμου που δεν έβαλε την απαραίτητη ποσότητα στο μονοθέσιο του Mark) και με τον Vettel να μην χρονομετράτε στην 3η περίοδο και να παίρνει τελικά την 9η θέση στη γραμμή εκκίνησης είναι σαν να  - έχει ρίξει λευκή πετσέτα η Red Bull - στη μάχη της pole position.


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 13-04-2013 | F1 Hellenic Fan Club  

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More