F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

F1 - Παραμένει στη McLaren ο Alonso

Ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Fernando Alonso και θα αγωνίζεται στην Formula 1 με τη McLaren για ένα χρόνο ακόμα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Βρετανική ομάδα.

f1 hellenic fan club - Παραμένει στη McLaren ο Alonso

Δίνοντας τέλος στις φήμες των τελευταίων μηνών η McLaren ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της με τον Ισπανό πιλότο για το 2018. Η ανανέωση της συνεργασίας τους οφείλεται κυρίως στο ότι από τη νέα σεζόν ο κινητήρας της Renault θα είναι στην ράχη των μονοθεσίων της McLaren.

Η νέα συμφωνία με τη Γαλλική εταιρία κατασκευαστών και προμηθευτών μονάδων ισχύος στην F1 έδωσε κίνητρο στον Alonso για μια νέα ευκαιρία μετά την αποτυχημένη προσπάθεια τριών χρόνων με την Honda.

"Είναι φανταστικό να μπορώ να συνεχίσω τη σχέση μου με όλους στη McLaren", δήλωσε ο Alonso. "Ήταν η καρδιά μου που μου έλεγε να μείνω, και πραγματικά αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ. Αυτή είναι μια φανταστική ομάδα, γεμάτη από απίστευτους ανθρώπους, με ζεστασιά και φιλικότητα που δεν έχω βιώσει ποτέ αλλού στη Formula 1. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που αγωνίζομαι εδώ".

"Εξίσου σημαντικό, η McLaren διαθέτει την τεχνική κατάρτιση και την οικονομική δύναμη για να μπορέσει πολύ γρήγορα να κερδίσει αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα στην F1. Αν και τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολο, δεν έχουμε ξεχάσει ποτέ πώς να κερδίσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να το επιτύχουμε ξανά σύντομα ".

Θα είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά του Alonso με την McLaren και η πέμπτη συνολικά του επιτυχημένη; Επέστρεψε στην ομάδα τη σεζόν του 2015, όταν η ομάδα θέλησε να αναβιώσει την επιτυχημένη συνεργασία της με την Honda από τη δεκαετία του 90 και τώρα θα προσπαθήσουν με διαφορετικό προμηθευτή κινητήρων, την Renault. Θα είναι ανταγωνιστικός και πάλι ο Ισπανός ; Αυτό πρέπει να περιμένουμε να το δούμε την νέα σεζόν του 2018.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 19-10-2017 | F1 Hellenic Fan Club



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More