F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

F1 - Το «μεσαίο δάκτυλο» του Vettel στον Massa (video)

Ο Sebastian Vettel έξαλλος, έδειξε στον Felipe Massa το μεσαίο του δάκτυλο, εκτιμώντας ότι τον εμπόδισε στον τελευταίο γύρο του Ρωσικού Gp στην προσπάθειά του να περάσει τον Bottas και να πάρει αυτός τη νίκη.

f1 hellenic fan club - Το «μεσαίο δάκτυλο» του Vettel στον Massa (video)

Ο Felipe Massa ήταν ένα γύρο πίσω όταν τον πλησίαζε ο Bottas για να τον ντουμπλάρει την στιγμή που από πίσω του ο Vettel πίεζε πάνω από το όριο για να μπορέσει να προσπεράσει την Φιλανδό και να κερδίσει τον αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος μοιραίως έπαιξε κάποιο ρόλο όπως είναι φυσικό κατά τη γνώμη μας όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς η συγκυρία ήταν τέτοια που οι τρεις πιλότοι συναντήθηκαν σε ένα σημείο της πίστας που είχε στροφές και ήταν φυσικό να καθυστερήσει τον Vettel και να επωφεληθεί ο Bottas.

Ήταν η τελευταία ευκαιρία του Γερμανού να βρεθεί σε απόσταση βολής από τον Bottas και για αυτή η αδικαιολόγητα απρεπής χειρονομία του στον Massa.

"Όλο αυτό μου κόστισε σε χρόνο" δήλωσε ο Vettel. "Στην αρχή έδωσε slipstream στον Bottas και μετά καθυστέρησε εμένα που είχα DRS, κάτι που με δυσκόλεψε να πάρω. Τον άφησε να περάσει χωρίς να ξέρει αν υπάρχει κάποιος από πίσω".

"Το κυνήγησα για 10 γύρους να μπώ στο DRS και στον τελευταίο γύρο είχα ελπίδα να περάσω στη πίσω ευθεία αφού ήμασταν δυνατοί στο μεσαίο sector της πίστας. Ο Felipe τον ευνόησε δύο φορές, πρώτα με το slipstream και μετά καθυστερώντας εμένα. Τι να κάνουμε έτσι είναι με τα τελευταία μονοθέσια". είπε πικρόχολα ο Sebastian.

Στο τέλος ο Γερμανός παραδέχθηκε ότι ο Bottas είχε τον έλεγχο και θα του ήταν μάλλον αδύνατο να το περάσει τελικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο :







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 01-05-2017 | F1 Hellenic Fan Club 


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More