F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

F1 : Τρία βραβεία στο φαινόμενο Max Verstappen

Με τρία βραβεία έφυγε ο πρωτάρης πιλότος της Toro Rosso, Max Verstappen, από την απονομή τροπαίων της FIA στο Παρίσι, στην πρώτη του χρονιά στην Formula 1.

f1 hellenic fan club - Τρία βραβεία στο φαινόμενο Max Verstappen

Η φετινή αποκάλυψη  της F1 ακούει στο όνομα Max Verstappen. Ο 18χρονος Ολλανδός πιλότος της Toro Rosso με τους 49 βαθμούς που σημείωσε πήρε την 12η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών στην πρώτη του μόλις χρονιά στην F1.

Η επιτροπή οδηγών της FIA τον ψήφισε για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου οδηγού στην F1. Από τον δημοσιογραφικό κόσμο του απονεμήθηκε το βραβείο "προσωπικότητα της χρονιάς" και απο το κοινό, το βραβείο 'Action of the year' για την προσπέρασή του επί του οδηγού της Sauber, Felipe Nasr στο Βελγικό Gp στο Σπα.

" Είναι πολύ ωραίο να κερδίζω το 'Action of the year' για δεύτερη φορά γιατί μου αρέσει πολύ να προσπερνάω στην πίστα. Δεν είμαι τόσο σίγουρος για το "προσωπικότητα της χρονιάς" πάντως είναι πολύ καλό να ξέρω ότι αρέσω στον τύπο. Μεγάλη τιμή για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καθώς προέρχεται από την επιτροπή οδηγών. Κερδίζοντας δύο φορές την 4η θέση φέτος, είναι παραπάνω από τις προσδοκίες μου για την πρώτη μου χρονιά στην F1" δήλωσε πανευτυχής ο Verstappen.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 05-12-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More