F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

«Back to Ferrari» για την Toro Rosso το 2016!

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τη Renault, η Toro Rosso επιβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τους κινητήρες της Ferrari, (προδιαγραφών 2015), την επόμενη χρονιά και θα διατηρήσει τη τρέχουσα σύνθεση στην ομάδα όσον αφορά στους οδηγούς.

F1 Hellenic Fan Club - «Back to Ferrari» για την Toro Rosso το 2016!


Scuderia Ferrari και η Scuderia Toro Rosso έχουν καταλήξει σε συμφωνία και η ομάδα της Faenza θα χρησιμοποιεί την τρέχουσα μονάδα ισχύος της Ferrari στο πρωτάθλημα της Formula 1 του 2016", δήλωσε ο Maurizio Arrivabene σε μια ανακοίνωση. Εδώ να σημειώσουμε πως οι δύο πλευρές είχαν ξανασυνεργαστεί από το 2007 ως και το 2013. Οι δοκιμές στην πίστα θα ξεκινήσουν το Φεβρουάριο του 2016 στο Circuit de Catalunya στην Ισπανία.

Η συγκεκριμένη συνεργασία στο παρελθόν έχει φέρει αξέχαστες στιγμές, όπως η πρώτη νίκη στην ιστορία της Toro Rosso, στη Monza το 2008 με την πρώτη νίκη στην καριέρα του Σεμπάστιαν Φέτελ. Μάλιστα, στην Toro Rosso έχουν να λένε ότι ανέδειξαν έναν παγκόσμιο πρωταθλητή! Έτσι το γεγονός της εκ νέου συνεργασίας είναι φυσικό να γεμίζει με αισιοδοξία άπαντες στη STR.

Ο επικεφαλής της Toro Rosso Franz Tost είπε: «Είχαμε μια γόνιμη σχέση στο παρελθόν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάρει πολύ για όλους μας να συνεργαστούμε πολύ καλά και πάλι. Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος θα είναι πολύ πιεστικός για να είμαστε έτοιμοι για την πρώτη δοκιμή, αλλά έχουμε την κατάλληλη ομάδα ανθρώπων γι' αυτό και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα επιτύχουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο για την επόμενη χρονιά.»

Το αφεντικό της Toro Rosso δήλωσε επίσης ότι "λαμβάνοντας υπόψη τα επιτεύγματα του παρελθόντος με τους φίλους μας από το Μαρανέλο, περιμένω βελτίωση στην απόδοση μας το επόμενο έτος και οι οδηγοί μας, Max Verstappen και Carlos Sainz Jnr, θα είναι σε θέση να μετατρέψουν τις γνώσεις και την εμπειρία όλης της φετινής χρονιάς, σε επιπλέον αξία στην απόδοση κατά τη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν".


Άγγελος Φραντζής | 05-12-2015 | F1 Hellenic Fan Club




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More