F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

F1 : Η απονομή σε Hamilton και Mercedes

Πήραν τα τρόπαιά τους οι Lewis Hamilton και Mercedes για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου της Formula 1 για το 2015 σε επίσημο γκαλά της FIA.

f1 hellenic fan club - Η απονομή σε Hamilton και Mercedes 2015

Μπορεί η μάχη για τον τίτλο να έχει τελειώσει εδώ και εβδομάδες τώρα όμως ο Lewis Hamilton είναι πλέον επίσημα μέλος της ελίτ των πιλότων με τρεις παγκόσμιους τίτλους στην F1 μετά από την απονομή του τροπαίου από την FIA στο καθιερωμένο γκαλά στο Παρίσι.

Ο Hamilton είναι ο πρώτος Βρετανός που κερδίζει δύο συνεχόμενους τίλους. Με 10 νίκες φέτος σε 19 αγώνες κέρδισε τον team mate του στην Nico Rosberg που στη μάχη για το στέμμα έμεινε στις 6 νίκες και στην δεύτερη θέση. 

f1 hellenic fan club - Η απονομή σε Hamilton και Mercedes 2015

"Είναι αδύνατον να βρω λόγια για να περιγράψω το πως αισθάνεται κανείς για τρίτη φορά πρωταθλητής" δήλωσε ο Lewis. " Είναι ένα όνειρο, ένα απίστευτο συναίσθημα και είμαι υπερήφανος για την οικογένειά μου για ότι έχει κάνει για να βρεθώ εγώ εδώ. Η νίκη στο Τέξας και η σφράγιση του τίτλου ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας. Αισθάνομαι υπερήφανος για ότι έχω πετύχει".

f1 hellenic fan club - Η απονομή σε Hamilton και Mercedes 2015




Ο Sebastian Vettel ήταν εκεί για να παραλάβει το τρόπαιο για την κατάκτηση της τρίτης θέση στο πρωτάθλημα. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari ήταν ο μοναδικός που πήρες νίκη φέτος πλην των Mercedes, τρεις τον αριθμό στην πρώτη του χρονιά με τη Scuderia .










Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 05-12-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More