F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ferrari : Νέα προσφορά στη Red Bull

Ο πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, κάνει νέα προσφορά στη Red Bull για συνεργασία με  στους κινητήρες.

f1 hellenic fan club - Ferrari : Νέα προσφορά στη Red Bull

Η Red Bull δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με εταιρία η οποία θα την προμηθεύει μονάδες ισχύος το 2016 στη Formula 1. Αυτό αποτελεί βραχνά για την Αυστριακή ομάδα καθώς έχει ανακοινώσει τη λήξη της συνεργασίας της με την Renault.

Ο Sergio Marchionne, αν και η τελευταία θέση της Ferrari ήταν ένα κατηγορηματικό όχι στο να δώσει κινητήρες στην Red Bull, τώρα επαναφέρει το θέμα με μια νέα πρόταση όμως. Τεχνική υποστήριξη και παραγωγή μονάδων με διαφορετικό σήμα ;

"Η δυνατότητα συνεργασίας με την Red Bull όσον αφορά την ανάπτυξη της μονάδας ισχύος εξακολουθεί να ισχύει και είναι κάτι που θα επαναβεβαιώσω. Δεν θα είναι όμως στα πλαίσια ισοδύναμου κινητήρα με αυτόν που θα χρησιμοποιούμε στους αγώνες".

"Η εταιρία μας είναι σε θέση να παρέχει τεχνική βοήθεια και υποστήριξη στην παραγωγή ενός ξεχωριστού κινητήρα σε ένα ξεχωριστό project, στην Red Bull και σε άλλες ομάδες  Απλά δεν μπορούν να είναι ίδιοι με αυτούς που θα έχουμε εμείς στους αγώνες".

Το αφεντικό της Scuderia έχει ήδη μιλήσει με τη Red Bull σχετικά. "Το έχω πει ήδη στον
Mateschitz και στον Marko. Το όνειρό μου δεν είναι να κερδίσω τη Mercedes, αλλά να βάλω τη Ferrari στη θέση που της αξίζει
". 



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 09-11-2015 | F1 Hellenic Fan Club 


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More