F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Gp Abu Dhabi - Το φινάλε στην έρημο

Τελευταίος αγώνας για φέτος στην Formula 1 με το εντυπωσιακό Gp στο Yas Marina του Abu Dhabi την Κυριακή 29/11.

f1 hellenic fan club - Gp Abu Dhabi - Το φινάλε στην έρημο

Μετά από ένα ταξίδι εννέα μηνών ήρθε η ώρα να πέσει η καρό σημαία για το 2015 με τον τελευταίο αγώνα για την σεζόν να φιλοξενείται στο Αμπου Ντάμι, στην εντυπωσιακή πίστα του Yas Marina. Τα πρωταθλήματα έχουν κριθεί με την Mercedes να είναι κυρίαρχη και πάλι μετρώντας τον 2ο τίτλο της και τον Lewis Hamilton να έχει πλέον τρεις Παγκόσμιους τίτλους και τον δεύτερο σερί με την Mercedes, τον Nico Rosberg να μην μπορεί να πάρει την "κούπα" και τον Sebastian Vettel να οδηγεί για την Ferrari και να δηλώνει ευτυχισμένος καθώς όπως δηλώνει, πλέον ευχαριστιέται την F1. Έρχεται λοιπόν ένα πολύ ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο με τους πιλότους να δίνουν την τελευταία τους παράσταση για φέτος.

Το Yas Marina πρόκειται για μια αριστερόστροφη πίστα που είναι στο καλεντάρι από το 2008. Οι πιλότοι πρέπει να ολοκληρώσουν 55 γύρους μέχρι την καρό σημαία με μήκος 5.554χλμ για τον καθένα από αυτούς, με τον αγώνα να ξεκινά με το φως του ήλιου και να τελειώνει υπό το φως των προβολέων δίνοντας μια ιδιαίτερη πτυχή σε ένα σκηνικό που συναρπάζει. 

Με τον Hamilton νικητή στον περσινό αγώνα ο κυρίαρχος στο Abu Dhabi είναι όμως ο Sebastian Vettel ο οποίος μετρά τρεις νίκες και δύο pole και είναι ο κάτοχος του ταχύτερου γύρου με χρόνο 1:40.279. Εκτός απροόπτου η χρονιά θα κλείσει με ένα αρνητικό ρεκόρ για τις Red Bull που είναι για πρώτη φορά χωρίς νίκη. Η Ferrari έχει κλειδώσει την 2η θέση στους κατασκευαστές και είναι η μόνη ομάδα που μπόρεσε φέτος να είναι κοντά στις Mercedes με πολλές προσδοκίες για την νέα χρονιά να θέλει τους "κόκκινους" πιο ανταγωνιστικούς ακόμα.

Η τελευταία μάχη θα δοθεί την Κυριακή 29/11 στις 15.00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί από τον OTEtv και σε ελεύθερη μετάδοση από την τηλεόραση του Alpha την ίδια ώρα.














Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 26-11-2015 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More