F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

F1 - Perez vs Kimi - Είμαστε οδηγοί αγώνων, όχι περιηγητές Σαββατοκύριακου

"We are racers and not Sunday drivers", είμαστε οδηγοί αγώνων και όχι οδηγοί Σαββατοκύριακου, ήταν τα λόγια του Sergio Perez σε ερώτηση που του έγινε για το πως νοιώθει για την επαφή του με τον Kimi στον αγώνα του Μονακό και την έντονη κριτική που δέχθηκε για υπερβολική επιθετικότητα.


Από ότι φαίνεται ο Sergio Perez δεν μπορεί να νικήσει σε Gp Formula 1 και αυτό τον κάνει να είναι νευρικός και να παρερμηνεύει τις οδηγίες από την ομάδα της Mercedes. Πρώτα το αφεντικό της ομάδας του είπε ότι δεν είναι αρκετά επιθετικός κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά από μερικά δυνατά προσπεράσματα στο Μονακό κατηγορήθηκε από του άλλου πιλότους για υπερβολική επιθετικότητα. Θα επηρεάσει αυτή η κριτική την αγωνιστική συμπεριφορά του. Σίγουρα όχι, λέει ο πιλότος της Mclaren.

"Αυτό δείχνει ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και ότι μερικές φορές τα συναισθήματα έχουν τον έλεγχο.
Είναι αλήθεια ότι στον αγώνα και οι δυο μας ήμασταν αρκετά θυμωμένοι και μετά τον αγώνα ο Kimi μου επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης. Αλλά hey, αυτό είναι πολύ φυσιολογικό - ακόμη και για έναν «Iceman». Παρ 'όλα αυτά, τον σέβομαι πολύ." ήταν η απάντηση του Perez όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του Raikkonen ότι κάποιος πρέπει να του ρίξει γροθιά στο πρόσωπο για να συνέλθει.

πηγή : formula1.com


  Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 08-06-2013 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More