F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

F1 - Ισπανικό Gp (Fp1): Bottas ταχύτερος με τις Ferrari να ακολουθούν


Το πέρας του πρώτου μέρους των ελεύθερων δοκιμαστικών του Ισπανικού GP βρήκε τον Valtteri Bottas ταχύτερο με τις Ferrari των Vettel και Leclerc να ακολουθούν! Ενάμιση λεπτό νωρίτερα τελείωσε το FP1 με κόκκινη σημαία...



F1 Hellenic Fan Club - F1 - Ισπανικό Gp (Fp1): Bottas ταχύτερος με τις Ferrari να ακολουθούν



 Δύο καλοί γύροι ήταν αρκετοί για τον Φινλανδό οδηγό της Mercedes για να του χαρίσει της πρώτη θέση στο άνοιγμα της αγωνιστικής δράσης του Ισπανικού GP στη Βαρκελώνη. Sebastian Vettel και Charles Leclerc ακολούθησαν με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton να μένει στην 4η θέση.
 Οι δύο Haas βρέθηκαν στην 5η και 7η θέση με Romain Grosjean και Kevin Magnussen αντίστοιχα, ενώ ενδιάμεσά του βρέθηκε ο Carlos Sainz Jr για τη McLaren και η πρώτη δεκάδα συμπληρώθηκε με τους Pierre Gasly (Red Bull), Daniil Kvyat (Toro Rosso) και Nico Hulkenberg (Renault).
 Τα απρόοπτα δεν έλειψαν αφού ενάμιση λεπτό πριν το τέλος, στη στροφή 9 η Racing Point του Lance Stroll «βρήκε» γρασίδι και με τη «βοήθεια» των χαλικιών βρέθηκε στις μπαριέρες χωρίς ευτυχώς να πάθει το παραμικρό. Πιο νωρίς στην στροφή 8 ο Grosjean έχασε λίγο τη Haas του και βρέθηκε προς στιγμήν εκτός πίστας χωρίς συνέπειες όμως για τη συνέχεια αφού την επανέφερε άμεσα!
 Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρώτου μέρους των ελεύθερων δοκιμαστικών:

F1 Hellenic Fan Club - F1 - Ισπανικό Gp (Fp1): Bottas ταχύτερος με τις Ferrari να ακολουθούν

Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί στις 16:00 με την δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών.


Άγγελος Φραντζής | 10-05-2019 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More