F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

F1 - Gp Μπαχρέιν (Q) : Σπουδαία pole ο Charles Leclerc

Την πρώτη pole position στην καριέρα του στην Formula 1 κέρδισε ο Charles Leclerc στις κατατακτήριες στο Σακχίρ, πίσω του ο Vettel για το 1-2 της Ferrari και τον Hamilton να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

f1 hellenic fan club - Gp Μπαχρέιν (Q) : Σπουδαία pole ο Charles Leclerc

Ένα αστέρι γεννιέται ή γεννήθηκε και λάμπει ήδη; Στο δεύτερο κιόλας αγώνα του με την Ferrari ο πολλά υποσχόμενος Leclerc κέρδισε την πρώτη του pole position, σκορπίζοντας χαρά σε όλη την ομάδα του μιας και είναι γέννημα θρέμμα της Scuderia.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, ο Seb είναι σπουδαίος πιλότος, όμως σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα την pole" δήλωσε ο Leclerc.

Ο Vettel έκανε μία μόνο προσπάθεια στο Q3 αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον team-mate του, ο οποίος ήταν ταχύτατος και στα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Ο Hamilton πήρε την 3η θέση πολύ κοντά στον Vettel μόλις 30 περίπου χιλιοστά πιο αργός, με τον Bottas να συμπληρώνει τη δεύτερη σειρά εκκίνησης.

Ο Max Verstappen όπως και ο Vettel έκανε μόνο μία προσπάθεια στο Q3 και κατάφερε να είναι 5ος, μπροστά από τις Haas και McLaren των Magnussen (6ος) Sainz (7ος) και Grosjean (8ος) και την Alfa Romeo του Kimi Raikkonen (9ος) και τον Norris που έκλεισε την πρώτη 10αδα.

Ο Daniel Ricciardo έμεινε εκτός του Q3 και θα εκκινήσει από την 11η θέση το αγώνα αύριο.


Αναλυτικά η κατάταξη :

f1 hellenic fan club - Gp Μπαχρέιν (Q) : Σπουδαία pole ο Charles Leclerc




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 30-03-2019 | F1 Hellenic Fan Club


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More