F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

F1 - Hamilton : Διαφορετική η αίσθηση της νέας Mercedes

Ο Lewis Hamilton λέει ότι τη νέα Mercedes W10 την αισθάνεται "αρκετά διαφορετική" σε σύγκριση με το μονοθέσιο Formula 1 του 2018 μετά την ημέρα έναρξης των πρώτων χειμερινών δοκιμών στη Βαρκελώνη.

f1 hellenic fan club - Hamilton : Διαφορετική η αίσθηση της νέα Mercedes

Μετά την κινηματογραφική ημέρα στο Silverstone την προηγούμενη εβδομάδα, ο Valtteri Bottas σημείωσε 69 γύρους πριν πάρει τη θέση του ο Lewis Hamilton το απόγευμα για να συμπληρώσει 81 γύρους την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Βαρκελώνη.

Η θέση που πήρε το ζευγάρι της Mercedes ήταν η 8η και 9η θέση, από τους 11 πιλότους που έτρεξαν.

"Είναι καλό να επιστρέφουμε οδηγώντας το αυτοκίνητο και είναι υπέροχο να δούμε ότι το αυτοκίνητο τρέχει όσο πιο ομαλά γίνεται", δήλωσε ο Hamilton.

"Είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι και τώρα το γνωρίζουμε, προσπαθώντας να κατανοήσουμε την ισορροπία και τα χαρακτηριστικά επάνω στα οποία εργαζόμαστε".

"Ήταν μια θετική πρώτη μέρα, ολοκληρώσαμε το τρέχον σχέδιο μας και υπάρχουν πολλά για να μάθουμε για το καινούργιο μονοθέσιο στο οποίο έχουμε πολύ δουλειά».

Ο Toto Wolf είπε : "Δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς θα είναι η σειρά στον ανταγωνισμό, δεν νιώθουμε την αίσθηση του δικαιώματος ότι είμαστε στην κορυφή της αγέλης και σήμερα το πρωί φάνηκε το  γιατί. Η Ferrari φαινόταν εξαιρετικά ισχυρή. "







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 19-02-2019 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More