F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

F1 - Η νέα Haas VF-19, σε μαύρο και χρυσό

Παρουσιάστηκε το νέο μονοθέσιο της Haas για τη σεζόν 2019 στην Formula 1 με την κωδική ονομασία VF-19 σε μαύρο χρώμα με πινελιές χρυσού.


Η Haas παρουσίασε την νέα της εμφάνιση για το 2019 σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο καθώς και μέσω διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με κεντρικό χορηγό το Βρετανικό ενεργειακό ποτό Rich Energy η νέα VF-19 "φοράει" το σχετικό λογότυπο στην πλάτη της και είναι ντυμένη στα χρώματά του, το μαύρο και το χρυσό και με λίγους τόνους του γκρι που μας παραπέμπουν στα προηγούμενα χρόνια.


Οι αλλαγές βάση των νέων κανονισμών που είναι εμφανείς με την πρώτη ματιά είναι η απλοποιημένη εμπρός πτέρυγα όπως και η φαρδύτερη πίσω αεροτομή. Οι συγκεκριμένες αλλαγές στοχεύουν στο να γίνουν πιο εύκολα τα προσπεράσματα αφού δίνουν την δυνατότητα στους πιλότους να κινούνται πιο κοντά στο προπορευόμενο μονοθέσιο και στον "ακάθαρτο" αέρα που δημιουργεί.


Οι Romain Grosjean και Kevin Magnussen είναι οι δύο πιλότοι που θα αγωνιστούν με την νέο VF-19 την οποία κινεί η μονάδα ισχύος της Ferrari.







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 07-02-2019 | F1 Hellenic Fan Club 



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More