F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

F1 - Ricciardo : «Ποιο το νόημα να τρέξω στους επόμενους 2 αγώνες»

Την θέση του στον Pierre Gasly από τώρα θέλει να δώσει ο Daniel Ricciardo απογοητευμένος πλήρως από τις αστοχίες - εγκαταλείψεις του καταραμένου μονοθεσίου της Red Bull.

f1 hellenic fan club - Ricciardo : «Ποιο το νόημα να τρέξω στους επόμενους 2 αγώνες»

Την ώρα που έδινε την μάχη του στο Gp του Μεξικό με τον Sebastian Vettel, ένα μηχανικό πρόβλημα του στέρησε μία θέση στο βάθρο. Ο Αυστραλός πιλότος του χρόνου θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Renault και ο Pierre Gasly της Toro Rosso θα τον αντικαταστήσει στην Red Bull την σεζόν 2019.

Ήταν η 6η φορά που εγκατέλειψε μέσα σε 11 αγώνες από μηχανικό πρόβλημα. "Δεν νομίζω ότι  αγανάκτηση, είναι η λέξη που ταιριάζει", δήλωσε ο Ricciardo σε τηλεοπτικά συνεργεία μετά τον αγώνα. " Όλα πλέον έχουν μια αίσθηση απογοήτευσης".

"Ξέρετε, ειλικρινά, τώρα δεν ξέρω που είμαι, δεν βλέπω το λόγο την Κυριακή που έρχεται , δεν βλέπω το λόγο να αγωνιστώ στους επόμενους δύο αγώνες".

"Δεν είχα καθόλου καθαρό αγώνα όλο του Σαββατοκύριακο, δεν είμαι προληπτικός, δεν πιστεύω σε τέτοιες μα...κίες αλλά το μονοθέσιο είναι καταραμένο. Δεν έχω άλλα λόγια".

Ο Ricciardo είχε την pole στο Μεξικό αλλά έμεινε πίσω στην εκκίνηση επιτρέποντας στον teammate του, Max Verstappen και τον οδηγό της Mercedes, Lewis Hamilton να περάσουν μπροστά.

"Hellples" ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε ο Αυστραλός της Red Bull εμφανώς απογοητευμένος με την αξιοπιστία του μονοθεσίου του. Ο Max στα ελεύθερα δοκιμαστικά είχε πρόβλημα με τα υδραυλικά.

"Ενώ όλα ξεκινούν ομαλά ξαφνικά την Κυριακή όλα αλλάζουν και συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Το μονοθέσιο ... θα το αφήσω στον Gasly να το οδηγήσει, εγώ... τελείωσα με αυτό".








Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 30-10-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More