F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

F1 - «Θύμα» εκβιασμού σεξουαλικής παρενόχλησης ο Raikkonen

Αντιμέτωπος με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης μετά από δημοσιεύματα φαίνεται να είναι ο Kimi Raikkonen με τον Φιλανδό πιλότο της Ferrari να καταγγέλλει στις Καναδικές αρχές προσπάθεια εκβιασμού του.

f1 hellenic fan club - Θύμα εκβιασμού σεξουαλικής παρενόχλησης ο Raikkonen

Η καταγγελία, η οποία κατατέθηκε από μια νομική εταιρεία του Μόντρεαλ που εργάζεται για τον Raikkonen, ισχυρίζεται ότι απειλείται με δημόσιες κατηγορίες για σεξουαλική κακομεταχείριση, εκτός αν παρείχε οικονομική αποζημίωση.

Κάποια γυναίκα δήλωσε πως σχετίζεται με ένα περιστατικό κατά την ώρα εργασίας της σε μπαρ με κάποιον πιλότο της F1 το 2016 την χρονική περίοδο του Καναδικού Gp.

Υποστήριξε ότι ο μεθυσμένος οδηγός άγγιξε το στήθος της ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα και ότι ένας ανώνυμος φίλος του έβαλε το χέρι του στο μπροστινό μέρος του εσωρούχου της.

Νωρίτερα φέτος δημοσίευσε μια δήλωση λέγοντας ότι έχει προστατεύσει τον οδηγό για πάρα πολύ και θα ενεργήσει τώρα.

Νομική ομάδα του Kimi στο Μόντρεαλ δήλωσε πως έχει ενημερωθεί από την πλευρά της για τις αρχικές κατηγορίες.

Κατόπιν έλαβαν μια επιστολή την περασμένη εβδομάδα, στις 23 Μαΐου, δηλώνοντας ότι θα πήγαινε δημόσια με τις κατηγορίες εκτός αν δεχόταν σαν ανταμοιβή, ένα "τεράστιο" χρηματικό ποσό.

Ο Raikkonen αμφισβητεί εντελώς τους ισχυρισμούς και η μοναδική ενέργεια για την «προστασία της φήμης του οδηγού» ήταν να καταθέσει μια καταγγελία περί εκβιασμού, κάτι που έπραξε η νομική ομάδα του Φιλανδού στις Καναδικέ αρχές.

Ένα είναι σίγουρο, η ιστορία θα έχει συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες όπου και θα λυθούν οι διαφορές των δύο πλευρών.







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 03-06-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More