F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

F1 - Επίσημο, με Honda η Red Bull από το 2019

Ολοκληρώθηκε το φλερτ με την Honda τελικά και η Red Bull θα αγωνίζεται από το 2019 στην Formula 1 φορώντας κινητήρες της Ιαπωνικής εταιρίας, βάζοντας τίτλους τέλους σε μια επιτυχημένη και πολύχρονη συνεργασία με τη Renault.

f1 hellenic fan club -  Επίσημο, με Honda η Red Bull από το 2019

Δώδεκα χρόνια συνεργασίας με την Renault που απέφεραν και τέσσερις παγκόσμιους τίτλους κατασκευαστών και οδηγών, έφτασε στο τέλος της με την Red Bull να παίρνει τελικά τη μεγάλη απόφαση να συνεργαστεί πλέον με την Honda.

"Στόχος αυτής της νέας πολυετούς συνεργασίας για την Aston Martin Red Bull Racing είναι όχι μόνο πολλές νίκες αλλά και πρωταθλήματα" δήλωσε το "αφεντικό" της Red Bull Christian Horner.

"Η απόφασή μας βασίστηκε όπως πάντα στην πεποίθησή μας για υψηλότερους στόχους και καλύτερα αποτελέσματα".

"Η Honda είναι η καλύτερη επιλογή για εμάς και την επιλέξαμε μετά από προσεκτική ανάλυση. Η πορεία που έχει κάνει καθώς και τα βήματα με την Torro Rosso μας έχει εντυπωσιάσει, καθώς και οι φιλοδοξίες τους είναι παρόμοιες με τις δικές μας".

Από την πλευρά της Ιαπωνικής κατασκευάστριας εταιρίας μέσω του προέδρου της, Takahiro Hachigo είχαμε την δήλωση:

"Είμαστε ευτυχείς με την νέα αυτή συνεργασία με την οποία στοχεύουμε σε νέες νίκες και πρωταθλήματα. Το γεγονός ότι θα συνεργαζόμαστε με δύο πλέον ομάδες σημαίνει ότι θα έχουμε διπλή πληροφόρηση, διπλά δεδομένα να επεξεργαστούμε για τη βελτίωση και την επίτευξη των στόχων μας".

Από την πλευρά της Red Bull ο Christian Horner ευχαρίστησε την Renault για αυτά τα 12 χρόνια συνεργασίας τους.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 20-06-2018 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More