F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

F1 - Με Gasly και Hartley η Toro Rosso το 2018

Αφού έκαναν το ντεμπούτο τους στην Formula 1 φέτος, στη Μαλαισία και τις Ηνωμένες Πολιτείες αντίστοιχα, ο Pierre Gasly και ο Brendon Hartley θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την Toro Rosso την επόμενη σεζόν όπως επιβεβαίωσε η ομάδα.

f1 hellenic fan club - Με Gasly και Hartley η Torro Rosso το 2018

Το επόμενο Σαββατοκύριακο το 2017 στο τελευταίο gp της σεζόν, στο Αμπού Ντάμπι, θα είναι μόλις το πέμπτο Σαββατοκύριακο στη Formula 1 για τον Gasly και το τέταρτο για τον Hartley. Ο Γάλλος και ο Νεοζηλανδός προσχώρησαν πρόσφατα στην Toro Rosso στη θέση του Carlos Sainz και του αναχωρούντος Daniil Kvyat.

Ο Gasly, 21 ετών, ήταν πρωταθλητής το 2016 στο GP2 και έγινε μέλος της νεανικής ομάδας του Red Bull το 2014, συνεχίζοντας να δοκιμάζει τόσο για την Red Bull Racing όσο και για την Toro Rosso αρκετές φορές πριν αγωνιστεί στο πρώτο του Grand Prix στη Sepang τον περασμένο μήνα.

Για τον Hartley, 28 ετών, τα νέα σηματοδοτούν επιτέλους το τέλος μιας μακράς διαδρομής προς στην F1, αφού η Red Bull δεν τον επέλεξε πριν χρόνια, προτού προχωρήσει και κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, κερδίζοντας το πρωτάθλημα WEC το 2015 και το 2017.







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 16-11-2017 | F1 Hellenic Fan Club



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More