F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

F1 - Kubica : «Δεν οδηγώ μ' ένα χέρι»

Με 100 γύρους ολοκλήρωσε την πρώτη του μέρα δοκιμών ο Robert Kubica με το μονοθέσιο της Williams στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι.

f1 hellenic fan club -  Kubica : «Δεν οδηγώ μ' ένα χέρι»

Ο Πολωνός πιλότος επιδιώκει να επανέλθει στην Formula 1 μετά από το σφοδρό ατύχημά του στο WRC που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του. Ο Robert επιμένει πως βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση που είχε ποτέ ακόμα και όταν έτρεχε στην F1 και δηλώνει πως δεν πιλοτάρει με το ένα χέρι.

Ο Kubica βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι συμμετέχοντας στις δοκιμές ελαστικών της Pirelli με τη Williams, συμπληρώνοντας 100 γύρους την πρώτη κιόλας μέρα. Η Βρετανική ομάδα δηλώνει ευχαριστημένη με την απόδοση του Πολωνού καθώς ολοκλήρωσε το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα συλλέγοντας τα δεδομένα που ήθελαν οι τεχνικοί της ομάδας.

Με την αποχώρηση του Felipe Massa από την ομάδα με το τέλος της φετινής σεζόν , ο Robert Kubica είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο όμως υπάρχουν και άλλες υποψηφιότητες - Sirotkin, Di Resta, Kvyat και Wehrlein, οπότε το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση από τη Williams τον ερχόμενο μήνα.




Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 28-11-2017 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More