F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

F1 - Alonso : "Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει τον αγώνα"

Απίστευτα σαρκαστικός ο Fernando Alonso είπε "δεδομένου των συνθηκών θα μπορούσαν να έχουμε νικήσει εμείς στον αγώνα" μετά το χαμό που επικράτησε στο Gp του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν.

f1 hellenic fan club - Alonso : "Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει τον αγώνα"

Ο Alonso με 40 θέσεις ποινή ξεκίνησε τον αγώνα από την τελευταία θέση και στο μέσο περίπου του αγώνα εκμεταλλευόμενος το χάος που επικράτησε βρέθηκε να είναι στην 5η θέση.

Παρόλα αυτά του ήταν πολύ δύσκολο στη συνέχεια να διατηρήσει αυτή τη θέση και όπως ήταν λογικό άρχισε να χάνει έδαφος προς τα πίσω μέχρι την 9η θέση όπου και τερμάτισε στον αγώνα.

Με όλα τα μονοθέσια που οδηγούσαν τον αγώνα να αντιμετωπίζουν προβλήματα ο Ισπανός πίστεψε ότι η McLaren θα μπορούσε να βρεθεί σε θέση ακόμα και να νικήσει τον αγώνα. Κάτι που είπε στην ενδοσυνεννόηση με τους μηχανικούς του.

"Ο Hamilton έχασε το headrest του, ο Vettel πήρε ποινή, οι δύο Forcr India κτύπησαν μετξύ τους, ο Verstappen εγκατέλειψε όπως και ο Massa και ο Raikkonen. Αφού ήμουν μαζί με τον Ricciardo (ο οποίος νίκησε τον αγώνα) όταν βγήκε το 1ο αυτοκίνητο ασφαλείας δεδομένου των συνθηκών θα μπορούσαν να έχουμε νικήσει εμείς στον αγώνα".


Απίστευτος ο Ισπανός, προφανώς τρολάρει τη McLaren.










Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 25-06-2017 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More