F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

F1 - Το «λάθος στρατηγική» φέρνει γέλια στον Arrivabene

Η αναφορά σε «λάθος στρατηγική» από την Ferrari στο Ιταλικό grand prix έφερε γέλια στον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας, Maurizio Arrivabene.

f1 hellenic fan club - Το «λάθος στρατηγική» φέρνει γέλια στον Arrivabene

Οι Vettel και Raikkonen τερμάτισαν στο Ιταλικό Gp πίσω από τις Mercedes του Rosberg και Hamilton έχοντας στρατηγική δύο πιτ στοπ σε αντίθεση του ενός που είχαν οι πρώτοι.

" Άκουσα κάποια σχόλια αμέσως μετά τον αγώνα πως διαλέξαμε λάθος στρατηγική, πεθάναμε στα γέλια με τους μηχανικούς μου" είπε ο Arrivabene.

" Όταν κάνεις ένα πιτ στοπ πρέπει να προστατέψεις τον εαυτός σου και εμείς κάναμε ακριβώς το αντίθετο, ήμασταν επιθετικοί".

" Αν είχαμε την ίδια στρατηγική με αυτούς θα ήμασταν 11 δευτερόλεπτα πιο αργοί, άρα ήμασταν σε γρήγορη στρατηγική".

Ο Sebastian Vettel ανέβηκε στο βάθρο τρίτος και τερμάτισε 6 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Kimi υποστήριξε ότι το καλύτερο στον αγώνα.

" Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο με τη Mercedes και ήταν" δήλωσε ο Γερμανός πιλότος, "κάναμε θαυμάσια δουλειά με το να τερματίσουμε στην 3η και 4η θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε και το κάναμε".

Ο Vettel μονομάχησε με τον Rosberg για την πρωτοπορία στην αρχή μετά την κακή εκκίνηση του Hamilton, αλλά ήταν αναπόφευκτο είπε ότι, ο Lewis θα ήταν και πάλι μπροστά.

" Ο Lewis έκανε ένα πιτ στοπ λιγότερο και ήταν πολύ μπροστά, αυτό ήταν το πρόβλημα. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα, δεν ήμασταν όμως αρκετά γρήγοροι για να τους φτάσουμε. Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο".







Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 05-09-2016 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More