F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

F1 : Μικρή βελτίωση παρουσίασε ο Schumacher

Μικρή βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγεία του Michael Schumacher ανακοίνωσαν οι γιατροί που έτσι τους δόθηκε η δυνατότητα να τον εγχειρίσουν ξανά το προηγούμενο βράδυ. Η κατάσταση της υγείας του όμως παραμένει κρίσιμη και χωρίς να έχει διαφύγει τον κίνδυνο ακόμα.

f1 hellenic fan club - schumacher ski accident

Η κατάσταση της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή παρουσίασε μικρή βελτίωση με αποτέλεσμα να υποβληθεί χθες το βράδυ σε άλλη μία εγχείριση από τους γιατρούς του που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, και του αφαίρεσαν ένα αιμάτωμα από το αριστερό μέρος του εγκεφάλου του για να μειωθεί η ενδοκρανιακή πίεση. 

"Ελέγχουμε καλύτερα την κατάσταση συγκριτικά με τη χθεσινή ημέρα" δήλωσαν οι γιατροί και στη συνέχεια "Κερδίσαμε χρόνο, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες. Βρήκαμε παράθυρο ευκαιρίας για να κάνουμε την επέμβαση. Πήραμε την καλύτερη απόφαση". 

Όπως ανακοινώθηκε, δεν είναι ασφαλές να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγος του, Κορίνα, τα δυο τους παιδιά και ο αδερφός του, Ραλφ. 

Κοντά του βρέθηκαν επίσης οι Ross Brawn και Jean Todt ενώ έξω από το νοσοκομείο παραμένει συγκεντρωμένος κόσμος που περιμένει να μάθει νεώτερα για την εξέλιξη της κατάστασής του.



Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 31-12-2013 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More