F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ferrari : Η ανθρώπινη πλευρά της Φερράρι

Το ανθρώπινο πρόσωπό της δείχνει η Ferrari με την On-Line δημοπρασία που ανακοίνωσε, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις οικογένειες των θυμάτων από τους σεισμούς που συγκλόνισαν την περιοχή Emilia-Romagna από τις 20 Μαΐου.


f1 hellenic fan club , Ferrari 599XX EVO


Η δημοπρασία θα περιλαμβάνει σημαντικά και σπάνια είδη, όπως μία Ferrari 599XX Evo, non-homologated (που σημαίνει ότι δεν υπάγεται σε έγκριση τύπου), με εμπορική αξία ύψους € 1,3 εκατ., το ακραίο αυτό σπορ αυτοκίνητο ενσωματώνει την καλύτερη τεχνολογία της Ferrari, αποτέλεσμα των εν εξελίξει δραστηριοτήτων Έρευνας και Ανάπτυξης στο τμήμα GT και τον προηγμένο πειραματισμό στο τμήμα της F1.
Φυσικά θα υπάρχει επίσης και ένας ισχυρός κατάλογος από Formula 1 αρχίζοντας με ένα κινητήρα V8 μαζί με τα κοστούμια και τα αγωνιστικά κράνη δωρεά από τους οδηγούς της , τον Fernando Alonso και τον Felipe Massa, καθώς και πολλά αναμνηστικά αντικείμενα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα από προηγούμενες εποχές. Επίσης, διαθέτει μια επιλογή από ρολόγια Ferrari, από το κατάστημα της Scuderia.

Η Ferrari προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, κατόπιν παρότρυνσης των πελατών της καθώς και συλλεκτών της, που όταν έμαθαν τα νέα για τους σεισμούς στη Ιταλία, επικοινώνησαν με την Ferrari για να βοηθήσουν τα θύματα .


Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 2-6-2012 | F1 Hellenic Fan Club
Πηγή : Ferrari.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More