F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

F1 - Η Honda ξανά στη Formula 1 - επίσημο

Η επιστροφή της Honda στο πρωτάθλημα της Formula 1 είναι γεγονός. Η Ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή της για το 2015 με αφορμή την αλλαγή κινητήρων αφού τα μονοθέσια θα τρέχουν του χρόνου με τους 1.6lt - V6 Turbo.


f1 hellenic fan club - mclaren honda new
Ανακοινώθηκε μάλιστα και η συνεργασία της Honda με την ομάδα της McLaren αφού από το 2015 θα είναι ο επίσημος προμηθευτής της σε κινητήρες. Μια θρυλική αναβίωση μιας και είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, 1988 - 1992, με αποκομιδή 4 πρωταθλήματα οδηγών και 4 κατασκευαστών. Η εταιρία θα είναι ελεύθερη να συνεργαστεί και με άλλες ομάδες.

Ενθουσιασμένος από αυτές τις εξελίξεις είναι ο Jenson Button μιας και είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Honda, σαν οδηγός της ομάδας Bar-Honda και τόνισε πως η επιστροφή αυτή θα κάνει καλό στην ομάδα, αλλά και στο πρωτάθλημα.

"Μεγάλωσα βλέποντας την McLaren-Honda να κερδίζει νίκες και πρωταθλήματα, είχαν γράψει τη δική τους ιστορία στο πρωτάθλημα της Formula 1. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και όχι μόνο για την ευκαιρία που θα έχει η ομάδα, αλλά και για την εξέλιξη του σπορ." δήλωσε ο Βρετανός πιλότος.



  Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 16-05-2013 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More