F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

F1 - Gp 70ης Επετείου : Νίκη Verstappen

Ο Max Verstappen νίκησε τις Mercedes στον επετειακό gp στην πίστα του Silverstone. Στην δεύτερη θέση ο Hamilton και στην 3η ο Bottas. Στην 4η θέση η Ferrari με τον Leclerc.

Η καλύτερη στρατηγική νίκησε την καλύτερη ομάδα. Αυτό έγινε και ο Max Verstappen κέρδισε τον αγώνα στο Silverstone με πολύ καλή διαχείριση ελαστικών ανάγκασε τις Mercedes να αρκεστούν στην 2η και 3η θέση σε μια δική τους μάχη. 

Ενοχλημένος ήταν ο Bottas κατά τις δηλώσεις με τη λήξη του αγώνα. Ο Φινλανδός που είχε την pole έδειξε εκνευρισμένος με τις επιλογές στη στρατηγική της ομάδας του καθώς έχασε την πρωτοπορία στον αγώνα και την 2η θέση στους τελευταίους γύρους από τον Hamilton.

Με καλή στρατηγική από την Ferrari πήρε τη 4η θέση ο Leklerc ο οποίος την πανηγύρισε σαν νίκη. Για άλλη μια φορά χωρίς βαθμούς ο απερχόμενος στο τέλος της σεζόν από τη Scuderia,Vettel.

Η McLaren έχασε και πάλι έδαφος από την Ferrari με τη Βρετανική ομάδα να κάνει ότι μπορεί για να «χαλάσει» τον αγώνα του Sainz.

Η πολύ καλή εμφάνιση του Hulkenberg στις κατατακτήριες δοκιμές - εκίνησε 3ος - δεν είχε το αντίστοιχο αποτέλεσμα στον αγώνα από τους πρώτους γύρους κιόλας. Ο Γερμανός πιλότος που αντικαθιστά τον Perez που απέχει λόγω κορωνοϊού, τερμάτισε στην 7η θέση.


Αναλυτικά η κατάταξη : 


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More