F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

F1 - Gp Βρετανίας : Νίκη Hamilton με τρεις ρόδες !

Με κλαταρισμένο ελαστικό πήρε την καρό σημαία και τη νίκη ο Lewis Hamilton στην πίστα του Silverstone. Ο Verstappen στην 2η θέση με το βάθρο να συμπληρώνεται από τη Ferrari με τον Leclerc.

f1 hellenic fan club - Gp Βρετανίας : Νίκη Hamilton με τρεις ρόδες !

Επεισοδιακό φινάλε επιφύλασσε το Βρετανικό grand prix με τις Mercedes που οδηγούσαν την κούρσα απροβλημάτιστα, να έχουν κλατάρισμα στο εμπρός αριστερό ελαστικό διαδοχικά και οι δύο. Πρώτα στον Bottas στον προτελευταίο γύρο και στον Hamilton στον τελευταίο.

Ο Bottas αναγκαστικά μπήκε για αλλαγή και έμεινε εκτός βαθμών και ο Hamilton ολοκλήρωσε με κλαταρισμένο ελαστικό μέχρι την καρό σημαία και την νίκη.

Ο Verstappen που ήταν 3ος πίσω από τις Mercedes, θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν δεν έμπαινε για αλλαγή ελαστικών με στόχο τον ταχύτερο γύρο, μιας και είχε το χρονικό περιθώριο. Η Red Bull για να πάρει το 100% έχασε τον αγώνα, αλλά πως προβλέψεις τι θα γινόταν και στις δύο Mercedes.

Με αυτά και με εκείνα ανέβηκε στο βάθρο και ο Leclerc με τη Ferrari ο οποίος ήταν 4ος σε όλο τον αγώνα αλλά με διαφορά πάνω από 20 δευτερόλεπτα από την Red Bull του Verstappen.

Και ο Vettel επωφελήθηκε από το συμβάν και τερμάτισε 10ος κερδίζοντας ένα βαθμό, κρατώντας πίσω του για μισό γύρο τον Bottas, που μόλις είχε βγεί από τα πιτ με φρέσκα ελαστικά προσπαθώντας να ανακτήσει κάτι.

Αναλυτικά η κατάταξη :

f1 hellenic fan club - Gp Βρετανίας : Νίκη Hamilton με τρεις ρόδες !


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More