F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

F1 - Gp Ουγγαρίας : Άνετη νίκη Hamilton

Όγδοη νίκη του Lewis Hamilton στο Hungaroring - ισοφάρισε το ρεκόρ του Schumacher για νίκες στο ίδιο gp. Max Verstappen στην 2η θέση με τον Bottas πίσω του για το 1-3 της Mercedes.

f1 hellenic fan club - Gp Ουγγαρίας : Άνετη νίκη Hamilton

Ο Hamilton είχε ένα εύκολο απόγευμα στην Ουγγαρία. Εκκίνηση από την 1ή θέση και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος. Ξεκίνησε με ενδιάμεσα ελαστικά όπως όλοι, λόγο του ότι η πίστα ήταν βρεγμένη για να γίνει λίγο αργότερα η αλλαγή σε σλικ κα΄τι που δεν επιρέασε φυσικά τον αγώνα του Βρετανού πιλότου της Mercedes.

Παραλίγο να έχουμε δράματα για τον Verstappen ο οποίος στο γύρο ζεστάματος είχε έξοδο και έσπασε την μπροστινή αριστερή ανάρτηση του μονοθεσίου του, όμως κατάφερε να φτάσει στη γραμμή εκκίνησης και οι μηχανικοί του έκαναν το θαύμα και πρόλαβαν να διορθώσουν τη ζημιά μέσα στα επιτρεπτά χρονικά πλαίσια.

Για άλλο ένα αγώνα η Ferrari έδειξε ότι δεν είναι μέσα στον ανταγωνισμό. Ο Vettel τερμάτισε στην 6η θέση με τον Leclerc να δηλώνει στον ασύρματο ότι κυριολεκτικά παλεύει να βρει ισορροπία στο μονοθέσιο τερματίζοντας αρκετά πιο πίσω εκτός δεκάδας.


Αναλυτικά η κατάταξη :

f1 hellenic fan club - Gp Ουγγαρίας : Άνετη νίκη Hamilton



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More