F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

F1 - Binotto : Οργανωτικές αλλαγές θα εξετάσει η Ferrari

Η Ferrari είναι έτοιμη να εξετάσει αλλαγές, ως μέρος των προσπαθειών να γυρίσει την απογοητευτική της εικόνα κατά την έναρξη της φετινής σεζόν στην Formula 1.

f1 hellenic fan club - Binotto : Οργανωτικές αλλαγές θα εξετάσει η Ferrari

Μετά από ένα δύσκολο Ουγγρικό Γκραν Πρι, ο επικεφαλής της ομάδας Mattia Binotto ομολόγησε ότι η αρχή της χρονιάς ήταν χειρότερη από ότι φοβόταν η ομάδα μετά τις δοκιμές και ήταν σαφές ότι όλα ήταν στο τραπέζι όσον αφορά το τι έπρεπε να γίνει διαφορετικά.

"Νομίζω ότι είδαμε στη Βαρκελώνη [δοκιμές] ότι δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι, αλλά δεν περιμέναμε μια τόσο δύσκολη κατάσταση", δήλωσε ο Binotto μετά το Ουγγρικό Γκραν Πρι. "Είναι λοιπόν χειρότερο σε σύγκριση με τις προσδοκίες."

"Μετά από τρεις συνεχόμενους αγώνες, υπάρχουν μερικές εβδομάδες πριν από το Silverstone και θα είναι σημαντικό στο Maranello να εξετάσουμε όλες τις πτυχές του αυτοκινήτου και της οργάνωσης: ότι κι αν φταίει θα χρειαστεί να το βελτιώσουμε."

Η Autosport ανέφερε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι η ανώτερη διοίκηση της Ferrari είναι ανοιχτή στην ιδέα των αλλαγών στις υποδομές, ίσως με την προσθήκη ενός ανώτερου στελέχους όπως ένας νέος τεχνικός διευθυντής σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την υποστήριξη του Binotto καλύτερα.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More