F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

F1 - Αναβαθμίσεις για την Ferrari στο Μπακού

Η Ferrari κάνει το πρώτο βήμα και αναβαθμίζεται για το 2019 στο Gp Formula 1 στο Αζερμπαϊτζάν.  Η Scuderia κάνει αυτό το βήμα σηματοδοτώντας την εξέλιξη του μονοθεσίου της στην προσπάθεια να κλείσει η ψαλίδα με την Mercedes.

f1 hellenic fan club -  Αναβαθμίσεις για την Ferrari στο Μπακού

Η τρίτη θέση είναι η καλύτερη επίδοση που έχει πετύχει μέχρι τώρα η Ιταλική ομάδα στα αντίστοιχα πρώτα gp της σεζόν 2019 στην F1, μετά από προβλήματα στο set-up, αξιοπιστίας και λαθών.

Αντίθετα η Mercedes έχει πετύχει το απόλυτο μέχρι στιγμής 1-2 και στους τρεις αγώνες με συγκομιδή 130 και διαφορά 57 βαθμών από τη Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Σαν πρώτο βήμα ο Mattia Binotto είπε πως θα έρθουν κάποιες αναβαθμίσεις στο Μπακού για τη SF90 με σκοπό να ανατραπεί η εικόνα της αεροδυναμικής που έχει φέρει το άσχημο ξεκίνημα φέτος.

"Σίγουρα το ξεκίνημα σε αυτούς τους τρεις πρώτους αγώνες δεν πήγε όπως περιμέναμε. Αυτό το gp είναι άλλη μία σημαντική στιγμή για μας. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτόν, έχουμε αναλύσει όλα τα δεδομένα που θα χρειαστούμε για το καλύτερο στήσιμο του μονοθεσίου μας που θα βελτιώσει την απόδοσή μας".

Επίσης ο Vettel είπε : " η ρύθμιση στην πίσω πτέρυγα που θα μας παρέχει την ιδανική κάθετη δύναμη συνδυαστικά στο κλειστά κομμάτια της πίστας αλλά και στις μεγάλες ευθείες είναι το κλειδί για τον αγώνα, δύσκολο να το κάνεις".






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 23-04-2019 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More