F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

F1 - Ακυρώθηκε το Fp1 στο Μπακού

Η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών Formula 1 στο Μπακού ακυρώθηκε μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στην πίστα μετά το ατύχημα του Russel όταν "σήκωσε" ένα καπάκι υπονόμου το οποίο διέλυσε το πάτωμα της Williams.

f1 hellenic fan club - Ακυρώθηκε το Fp1 στο Μπακού

Μόλις 15 λεπτά περίπου μετά την έναρξη του Fp1, η Williams του Russel πέρασε πάνω από ένα καπάκι υπονόμου το οποίο σηκώθηκε και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο πάτωμα του μονοθεσίου του.

Η αεροδυναμικές δυνάμεις που αναπτύσσονται είναι πολύ μεγάλες και ικανές ακόμα και να σηκώσουν καπάκι υπονόμου τη στιγμή που ένα μονοθέσιο Φόρμουλα ένα περνάει από πάνω του. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τη στιγμή της πρόσκρουσης το μονοθέσιο της Williams "έσβησε" ακαριαία.

Πολύ άσχημο για τους διοργανωτές αυτό που συνέβη. Τα τραγελαφικά όμως δεν έμειναν στο ότι οι άνθρωποι της πίστας πηδούσαν πάνω στο καπάκι για να το βάλουν στη θέση του, αλλά ο γερανός που μετέφερε στα πιτ το μονοθέσιο του Russel κτύπησε σε αερογέφυρα και άρχισε ο βαρχίονας να στάζει λάδια πάνω στη Williams με ότι αυτό συνεπάγεται για κανόνες ασφαλείας.

Για την Ιστορία μόνο οι δύο Ferrari είχαν σημειώσει χρόνο μέχρι εκείνη τη στιγμή με τον Leclerc να είναι ταχύτερος του Vettel.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 26-04-2019 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More