F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

F1 - Αυτή είναι η πιθανή χάραξη στο Μαϊάμι

Αυτές είναι οι πρώτες προτεινόμενες εικόνες της διαδρομής για το Maiami Formula 1 grand prix για το οποίο οι αρχές θα αποφασίσουν για την αδειοδότηση την επόμενη εβδομάδα. Το λιμάνι τη πόλης έχει ήδη φιλοξενήσει αγώνες για τα πρωταθλήματα IMSA, Champ Car και Formula E.

f1 hellenic fan club - Αυτή είναι η πιθανή χάραξη στο Μαϊάμι

Η συνεδρίαση της επιτροπής της πόλης του Μαϊάμι την Πέμπτη 10 Μαΐου, θα περιλαμβάνει τη συζήτηση για να έρθει η F1 στη Φλόριντα από το 2019 έως το 2028.

Η Liberty Media θέλει να επεκτείνει την παρουσία της F1 στις Ηνωμένες Πολιτείες από τότε που αγόρασε τα εμπορικά της δικαιώματα στα τέλη του 2016, ένα gp στο Μαϊάμι είναι ψηλά στη λίστα των επιθυμιών της.

Εάν η ψηφοφορία είναι επιτυχής, ο διευθυντής της πόλης θα επιφορτιστεί με την σύναψη επίσημης σύμβασης μεταξύ της πόλης του Μαϊάμι και της F1 την 1η Ιουλίου.

Η πίστα περνάει γύρω από το American Airlines Arena, το οποίο είναι το σπίτι της ομάδας του Miami Heat NBA, και τα πιτ και η περιοχή των paddock θα βρίσκονται δίπλα σε αυτό.

Ορισμένα στοιχεία της διαδρομής μοιάζουν με την αρχική χάραξη street-race του Μαϊάμι, η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από την IMSA το 1983 και η οποία χρησιμοποίησε επίσης τη λεωφόρο Biscayne Boulevard και γύρω από την περιοχή όπου βρίσκεται η αρένα.

Το χαρακτηριστικό της χάραξης της πίστας-πόλης, είναι οι πολύ μεγάλες ευθείες, στροφές 90 μοιρών και φουρκέτες.

Είναι πολύ πιθανό το νέο F1 gp στο Μαϊάμι να πάρει τη θέση του Αζερμπαϊτζάν, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.






Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 06-05-2018 | F1 Hellenic Fan Club

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More