F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

F1 - Βλέπει Red Bull ο Hamilton

Ο πιλότος της Mercedes, Lewis Hamilton, φοβάται ότι η Red Bull μπορεί να έχει το ταχύτερο αυτοκίνητο στο grid του 2018 στη Μελβούρνη, καθώς αναμένει σημαντικές αναβαθμίσεις της RB14 στην πρεμιέρα της σεζόν.

f1 hellenic fan club - Βλέπει Red Bull ο Hamilton

Όπως και η Mercedes, η Red Bull δεν κυνήγησε να πάρει τον τίτλο του ταχύτερου γύρου της Ferrari στις χειμερινές δοκιμές F1 πριν από τη σεζόν στη Βαρκελώνη.

Ο Βρετανός έχει εντυπωσιαστεί και από τους αντιπάλους του, με τον τεχνικό σκηνοθέτη της Mercedes, James Allison να δηλώνει ότι είναι ενδεχομένως η κύρια απειλή για την κυριαρχία της ομάδας του, ενώ ο ίδιος ο Hamilton περιμένει τη μάχη ενάντια στο Red Bull να είναι «μια πραγματική πρόκληση» ειδικά μετά τις αναβαθμίσεις που περιμένει η Αυστριακή ομάδα στην Μελβούρνη.

Μιλώντας στα ΜΜΕ σε μια εκδήλωση για τον χορηγό της Mercedes Petronas, ο νυν πρωταθλητής πήγε ακόμα πιο μακριά, υποδεικνύοντας ότι η Red Bull θα μπορούσε να είναι η ομάδα που θα νικήσει στην πρεμιέρα του 2018.

"Νομίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι συναρπαστική, γιατί πέρυσι υπήρξε μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων στην αρχή, και έπειτα πλησίασαν - αλλά φέτος νομίζω ξεκινάμε πιο κοντά και αργότερα θα φανεί η διαφορά κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς εξελίσσονται οι ομάδες".

"Επειδή δεν αναβαθμίζουμε ταυτόχρονα, νομίζω ότι η Red Bull θα φέρει κάτι στον πρώτο αγώνα, κάτι που θα είναι ενδιαφέρον να δούμε".

"Πιστεύω ότι η Red Bull είναι η ταχύτερη αυτή τη στιγμή, πιθανώς. Έχουν κάποιο είδος αναβάθμισης που έρχεται, που θα τους δώσει, δύο με τέσσερα δέκατα ή κάτι τέτοιο - αυτό έμαθα".

"Το μονοθέσιό τους, έχει κατά κανόνα μια ελαφρώς διαφορετική αεροδυναμική φιλοσοφία, κατασκευάζουν πάντα ένα αυτοκίνητο που έχει μεγάλη κάθετη δύναμη. Η μέγιστη αυτή δύναμη ήταν πάντα μεγαλύτερη από όλων των άλλων".

"Αυτό όμως δεν είναι πάντα θετικό. Υστερούν στις μεγάλες ευθείες και στα ανοικτά κομμάτια ενώ στις κλειστές και αργές στροφές της πίστας υπερτερούν".

"Είμαι πολύ σίγουρος για την ομάδα μου και για το έργο που έκανα, νομίζω ότι θα είμαστε κοντά ".









Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 14-03-2018 | F1 Hellenic Fan Club 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More