F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

F1 : Ο Kimi στη θέση του Massa το 2014 - επίσημο

Ο Kimi Raikkonen θα είναι ο παρτενέρ του Fernando Alonso στη ομάδα της Ferrari για τη νέα σεζόν. Ο iceman υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια με την Ιταλική ομάδα πριν μερικές μέρες. "Καλώς ήρθες Kimi" ήταν η λακωνική ανακοίνωση της Scuderia. Η Ferrari πριν κάνει όμως οποιαδήποτε ανακοίνωση άφησε το περιθώριο στον Felipe Massa να κάνει αυτός το πρώτο βήμα για την αποχώρηση του από την ομάδα, όπως και έγινε μέσω twetter από τον Βραζιλιάνο το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου, δίνοντας τέλος στις φήμες των τελευταίων ημερών.


f1 hellenic fan club

Ο Stefano Domenicali καλωσόρισε τον Φιλανδό στην Ferrari λέγοντας : "Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Κίμι κατά την επιστροφή του στη σκουντερία με την οποία έχει στεφθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής. Νιώθω πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στο Μαρανέλο".
Επίσης ευχαρίστησε το Massa: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Φελίπε με όλη μου την καρδιά εκ μέρους όλων των φίλων σε όλο τον κόσμο για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε ζήσει μαζί δραματικές, αλλά και όμορφες στιγμές. Πάντα θα είναι μέλος της οικογένειας μας".

O Alonso είπε για τον Βραζιλιάνο: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Felipe για την υποστήριξη σε εμένα και στην ομάδα σε αυτό το ταξίδι που κάναμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Όταν φτάσει το τέλος της σεζόν δεν θα είναι εύκολο να πω αντίο σε έναν τέτοιο teammate. Ήταν πάντα απόλυτα επαγγελματίας και πιστός στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι μέχρι το τέλος θα κάνει τα πάντα για τη Scuderia που αγαπά τόσο πολύ. Θα ήθελα επίσης να καλωσορίσω το νέο μου συνοδοιπόρο: μαζί, ξεκινώντας από του χρόνου, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μιαν ιδιαίτερα απαιτητική τεχνική και αγωνιστική δοκιμασία".


 
Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 12-09-2013 | F1 Hellenic Fan Club  

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More