F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

F1 - Δεν τους πάει ... με τίποτα - Massa, Webber (βίντεο)

Τελικά δεν τους πάει ... με τίποτα. Όσο και να προσπαθούν για να αποδείξουν ότι είναι κορυφαίοι πιλότοι και να βγάλουν τη ρετσινιά ότι είναι μέτριοι οδηγοί η κακοτυχία δεν τους αφήνει να πάρουν ανάσα. Λόγος για τους Felipe Massa και Mark Webber που η ατυχία τους κτύπησε πάλι στο Γερμανικό grand prix formula στην πίστα του Nurburgring.

f1 hellenic fan club - massa accident nurburgring

Ταχύτατος ο Βραζιλιάνος σε όλο το 3ημερο, μάλιστα κάνοντας εκπληκτική εκκίνηση κέρδισε και μία θέση από τον Ricciardo και βρέθηκε στην 6η θέση με πολύ επιθετική διάθεση. Όλα αυτά όμως θα τελειώσουν στον 4ο κιόλας γύρο, καταστρέφοντας τον αγώνα του Massa αφού έμεινε το μονοθεσιό του από μηχανική βλάβη. Μάλιστα είχε μια εντυπωσιακή έξοδο στην πρώτη στροφή με τετακέ.



Αφού εκκίνησε 3ος και παραλίγο μάλιστα να στρίψει και πρώτος, ένα μπουλόνι που δεν κλείδωσε στο πρώτο του πιτ στοπ στον 9ο γύρο, ήταν η αιτία της καταστροφής του αγώνα και του Mark Webber καθώς η καθυστέρηση ανάκτησης του τροχού τον έφερε να ξεκινά πάλι την προσπάθειά του από την τελευταία θέση. Σαν να μην έφταναν αυτά ο Αυστραλός είδε τον τροχό του να παίρνει ανεξέλεγκτη πορεία και κτυπά έναν οπερατέρ πουν κάλυπτε τον αγώνα από τα πιτ. Παρόλα αυτά κατάφερε τελικά να τερματίσει στην 8η θέση.





Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 7-07-2013 | F1 Hellenic Fan Club  

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More