F1 Hellenic Fan Club - Racing - F1 Travel - Enjoy - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

F1 - Bahrain GP - Μια ισχυρή παράδοση της Ferrari

FERRARI - 4 νίκες - 4 δεύτερες θέσεις - 1 τρίτη - 3 πολ ποζισιον


f1 hellenic fan club
FERRARI BAHRAIN 2010
Εάν η παράδοση άξιζε μερικά "δέκατα" όσον αφορά τις επιδόσεις ενός μονοθεσίου , τότε το Grand Prix του Μπαχρέιν θα μπορούσε να είναι το σκηνικό για ένα βήμα μπροστά στην ποιότητα, του τι μπορεί να προσφέρει η F2012.....


f1 hellenic fan club
Felipe Massa - Bahrain win
Τέσσερις από τους επτά αγώνες του Μπαχρέιν έχουν κερδίσει πιλότοι της Scuderia Ferrari: 2004 ο Michael Schumacher, 2007 και 2008, ο Felipe Massa και το 2010, ο Fernando Alonso. Και δύο από τους υπόλοιπους τρεις κέρδισε ο Αλόνσο, πίσω από το τιμόνι της Renault.

Εκτός αυτού οι οδηγοί της Ferrari έχουν φέρει πέντε επιπλέον θέσεις στο βάθρο - τέσσερις δεύτερες θέσεις και μία τρίτη - επίσης τρείς pole positions και τρείς ταχύτερους γύρους στον αγώνα.





f1 hellenic fan club
Michael Schumacher 2004
Δυστυχώς, όλα αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία δεν σημαίνουν τίποτα όσον αφορά τις επιδόσεις στην πίστα, και ως εκ τούτου το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο Sakhir, είναι δύσκολο να δούμε πώς μπορεί κανείς να περιμένει ένα διαφορετικό σενάριο από αυτό που παρακολουθήσαμε στη Σαγκάη.




f1 hellenic fan club
Fernando Alonso 2010
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα φτάνει στο Μπαχρέιν έχοντας αφήσει τα πάντα στην τύχη. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στη βελτίωση στην τελική ταχύτητα και την πρόσφυση. Η ομάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα καλό αποτέλεσμα.









Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος | 14-4-2012 | F1 Hellenic Fan Club |
πηγή : Ferrari - news - headlines

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More